понеділок, 4 червня 2018 р.

Особливості роботи з мікрокоп'ютером Raspberry Pi.


31 травня Національним Центром "Мала академія наук України" був організований навчальний семінар-тренінг «Мікрокомп’ютер Raspberry Pi – інструмент дослідника», у якому взяла участь викладач Бучацької філії Тернопільського обласного відділення Алла Поморська. Окрім неї у семінарі-тренінзі взяло участь ще 14 викладачів МАНУ з ріхних куточків України. Цей захід пройшов під час Всеукраїнського науково-освітнього проекту «Впровадження інноваційних освітніх технологій в системі МАН України». 

З учасниками працював кандидат технічних наук, доцент кафедри радіотехнічних пристроїв та систем радіотехнічного факультету НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського» Сергій Могильний. Він провів цікаві заняття, де теоретична частина одразу переходила у практичну, тому учасники за досить короткий час змогли опанувати особливості роботи з мікрокоп'ютером Raspberry Pi.

Участь у подібних заходах сприяє професійному розвитку викладачів та дозволяє слідкувати за новітніми тенденціями у науці, що є необхідним для учпішної роботи.



Немає коментарів:

Дописати коментар